Κοινώνικη Ασφάλιση Δικηγόρων

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Μέχρι σήμερα στην κοινωνική ασφάλιση των δικηγόρων ίσχυαν τα εξής: Βασική σύνταξη : από τον Τομέα Νομικών του ΕΤΑΑ για όλους τους δικηγόρους της Ελλάδος.

Επικουρική σύνταξη :από τον ΤΕΑΔ (πρώην ΚΕΑΔ) του ΕΤΑΑ για όλους τους δικηγόρους της Ελλάδος.

Υγεία : όλοι πλέον είμαστε στον ενιαίο φορέα όλων των ασφαλισμένων.

Πρόνοια και εφάπαξ : Ως ΝΠΔΔ λειτουργούσε μόνο το Ταμείο Προνοίας Αθηνών. Για την Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά έχουν ιδρυθεί από το 2009 ΝΠΙΔ ταμεία Αλληλοβοήθειας.

Για τους δικηγόρους των Επαρχιακών Δικηγορικών Συλλόγων υπάρχουν τα ΛΕΑΔ και ο ΛΕΔΕ. Επίσης οι ΛΕΑΔ έχουν οργανώσει και υπογράψει τη σύμβαση Ομαδικής Νοσοκομιακής Περίθαλψης.

Με τον νέο ασφαλιστικό νόμο (4387/2016) όλοι οι φορείς ασφάλισης που λειτουργούσαν ως ΝΠΔΔ εντάχθηκαν στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Καθορίστηκαν δε οι ασφαλιστικές εισφορές σε ποσοστό του καθαρού εισοδήματος, 20 % για την κύρια σύνταξη, 7 % για την Επικουρική, 7 % για την Υγεία και 4 % για το εφάπαξ.

Για την κύρια σύνταξη θα συνεχίσει να υπάρχει η εγγύηση του Δημοσίου ως προς το ελάχιστο ποσό της σύνταξης.

Ο ΤΕΑΔ εντάσσεται στον ενιαίο Κλάδο της Επικουρικής Ασφάλισης του ΕΦΚΑ που όμως στη συνέχεια δεν θα υπάρχει συμμετοχή του Δημοσίου. Το ύψος δε της καταβαλλόμενης Επικουρικής Σύνταξης θα καθοριστεί με βάση αναλογιστική μελέτη και στα πλαίσια της αρχής του μηδενικού ελλείματος και αναμένεται να μειωθεί σε μεγάλο ποσοστό εν σχέση με τα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα.

Για το ΤΕΑΔ εκπονήθηκε η αναλογιστική μελέτη το 2015, η οποία έδειξε ότι χωρίς συμμετοχή του Δημοσίου για να είναι βιώσιμο ως ΤΕΑ θα έπρεπε είτε να μειωθούν οι παροχές κατά 38 % ή να αυξηθούν οι εισφορές κατά 69 %. Με βάση και τον νέο Νόμο που καθορίζεται ως εισφορά το 7 % του εισοδήματος και εν όψει και της αναμενόμενης μεγάλης μείωσης του εφάπαξ από τον Ενιαίο Τομέα διεκδικείται η ψήφιση τροπολογίας που να επιτρέπει την σύσταση ΤΕΑ, με αντίστοιχη απαλλαγή σε όσους μετέχουν της υποχρέωσης των εισφορών του 7 %.

Στον κλάδο της Πρόνοιας και του Εφάπαξ οι δικηγόροι των Επαρχιακών Δικηγορικών Συλλόγων, αλλά της Θεσ/νίκης και του Πειραιά δεν έχουν την υποχρέωση της εισφοράς του 4 % του νέου Νόμου. Την υποχρέωση αυτή την έχουν μόνο οι δικηγόροι των Αθηνών.

Παρά ταύτα γίνεται προσπάθεια, εξ όσων γνωρίζομε στην Ένωση ΛΕΑΔ Ελλάδος, με πρωτοβουλία του ΛΕΔΕ, να γίνει ένα Ενιαίο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης σε όλη της Ελλάδα και στους τομείς της Πρόνοιας και του εφάπαξ, όπου θα ενοποιηθούν το ΤΠΔΑ, ο ΛΕΔΕ, οι ΛΕΑΔ και τα Ταμεία της Θεσ/νίκης και του Πειραιά. Είναι δε αυτό μία από τις βασικές τροποποιήσεις του ψηφισθέντος νόμου που επιδιώκεται με την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων, όπως προκύπτει από διάφορα έγγραφα της Ολομέλειας και τις κατατεθείσες τροπολογίες.

Ο διάλογος αυτός έχει ξεκινήσει χωρίς την ενημέρωση και σε πλήρη άγνοια των βασικών φορέων παροχών πρόνοιας και εφάπαξ στους δικηγόρους των επαρχιών, δηλαδή τα ΛΕΑΔ.

Επειδή η μέχρι σήμερα εμπειρία που έχομε αποκτήσει από την λειτουργία των διάφορων Πανελλήνιων φορέων ΝΠΔΔ, αλλά και ΝΠΙΔ, έχει καταδείξει ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται εν αγνοία των άμεσα ενδιαφερόμενων δικηγόρων μελών τους, είναι επιτακτική ανάγκη να ενημερωθούν άμεσα τα μέλη των ΛΕΑΔ και των Δικηγορικών Συλλόγων για τις συζητήσεις που γίνονται και οποιαδήποτε απόφαση για ενοποίηση των παραπάνω φορέων ή για παραμονή στο υφιστάμενο καθεστώς, για το οποίο δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα του Υπουργείο, αφού δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του Δημοσίου, θα πρέπει να ληφθεί από τις Γενικές Συνελεύσεις των φορέων και όχι από τις Διοικήσεις αυτών ή και μόνο τον Πρόεδρο των.

 

 

Ηράκλειο 15 Ιουνίου 2016

 

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΑΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΛΕΑΔΗ-Εκδρομή στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Λ.Ε.Α.Δ.Η.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Σάββατο – Κυριακή, 4-5 Ιουνίου 2016, στο Φαράγγι της Σαμαριάς.

Την διοργάνωση της πεζοπορίας έχει αναλάβει ο συνάδελφος Πυροβολάκης Χαράλαμπος.

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Α) ΤΟΝ ΑΡΘΜΟ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ

Β) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Θα ξεκινήσομε το Σάββατο το πρωί στις 6. Έναρξη πεζοπορίας από «Ξυλόσκαλο» στις 10. Για την διάσχιση του φαραγγιού, που έχει μήκος 16 χιλιόμετρα συνήθως απαιτούνται περίπου 6 ώρες. Ωστόσο επειδή θα διανυκτερεύσομε στην Αγία Ρουμέλη, αν χρειαστεί κάποιος παραπάνω χρόνο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Άφιξη στην Αγία Ρουμέλη περίπου 4-5 το απόγευμα. Ακολουθεί μπάνιο ξεκούραση και τακτοποίηση για την διανυκτέρευση.

Για την διανυκτέρευσή του φροντίζει ο καθένας για κράτηση. Για δωμάτια ενδεικτικά αναφέρονται το «Φαράγγι» - Τζατζιμάκης 28250-91225 κιν. 6977-177249

και το «Καλυψώ» – Σταυρουδάκης 28250 -91314 ( Λοιπά ξενοδοχεία για επικοινωνία βλ Διαδίκτυο). Υπενθυμίζεται ότι μπορεί να διανυκτερεύσει όποιος θέλει και στον υπνόσακό του.

Την επομένη - Κυριακή θα έχομε μπάνιο και ξεκούραση. Αναχώρηση με το πλοίο στις 5.30 για Χώρα Σφακίων. Αναχώρηση για Ηράκλειο και άφιξη γύρω στις 9.30 – 10μμ. Το εισιτήριο του πλοίου κοστίζει 12,5 ευρώ.

Τι κρατάμε:

Από φαγητό Λίγα πράγματα (ένα φρούτο, ένα σάντουιτς κλπ).

Σακίδιο με καπέλο, ένα μικρό μπουκάλι νερό γιατί η διαδρομή έχει άφθονο νερό, ένα ελαφρύ μπουφάν η φούτερ για το βράδυ ή όταν σταματάς ιδρωμένος, αντηλιακό, μαγιώ κλπ. . Φοράμε παπούτσι κατάλληλο για πεζοπορία.

Στην πεζοπορία μπορούν να συμμετέχουν και τα παιδιά των συναδέλφων συνοδευόμενα και με ευθύνη των γονέων τους.

Το ΛΕΑΔΗ θα καλύψει την δαπάνη του Λεωφορείου και την είσοδο στο Φαράγγι (μόνο για τα μέλη του συλλόγου και των οικογενειών τους). Οι τυχόν συμμετέχοντες τρίτοι θα καταβάλουν το αντίστοιχο κόστος περίπου 20 ευρώ ( λεωφορείο και είσοδος στο φαράγγι).

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία, μέχρι ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 40 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται με υπευθυνότητα, ώστε να μην καλυφθούν θέσεις από άτομα που τελικά δεν θα έλθουν για μη σοβαρούς λόγους.

Αναχώρηση από το Μουσείο 6 πμ Σάββατο ΑΚΡΙΒΩΣ !!!

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΜΑΡΙ

Λ. Ε. Α. Δ. Η.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Κυριακή 29/11, ημερήσια πεζοπορία στο Σμάρι και επίσκεψη στη Μονή Αγκαράθου

Δηλώσεις συμμετοχής στην Κορίνα μέχρι την Παρασκευή, 27-11-2015 και ώρα 12.00.

 

Πρόγραμμα εκδρομής:

 

Αναχώρηση με Λεωφορείο ( ακριβώς) 8.30 από Μουσείο. Επίσκεψη στη Μονή Αγκαράθου. Με λεωφορείο από Αγκάραθο σε Σμάρι. Πεζοπορία από Σμάρι προς Προφήτη Ηλία - αρχαιολογικό χώρο Σμαρίου και επιστροφή στο Σμάρι. Η πεζοπορία είναι ήπια με σύνολο περίπου 2,5 ώρες και υψομετρική διαφορά 300 μέτρα. Μετά την επιστροφή στο Σμάρι κάνομε περιήγηση στο χωριό και στα ωραία ταβερνάκια που έχει για φαγητό ( όσοι θέλουν).

Επιστροφή το απόγευμα με εκτιμώμενη ώρα αναχώρησης 4-5μμ Η εκδρομή γίνεται υπό την αιγίδα του ΛΕΑΔΗ, που θα καλύψει το κόστος του Λεωφορείου. Στη κατάσταση θα καταχωρούνται τα ονόματα των συμμετεχόντων και ένα κινητό για συνεννόηση.

 

Τι κρατάμε:

Από φαγητό Λίγα πράγματα (ένα φρούτο, ένα σάντουιτς κλπ). Ας ληφθεί υπόψη ότι στο Σμάρι έχει ωραία και οικονομικά ταβερνάκια.

Σακίδιο με καπέλο αν έχει ήλιο, ένα μικρό μπουκάλι νερό, το αδιάβροχό μας, μία τσαντούλα νάιλον, για να βάλομε τα πράγματά μας αν βρέξει (κινητό φωτογραφική μηχανή κλπ). Φοράμε παπούτσι κατάλληλο για πεζοπορία.

Ένα σετ ρούχων, τα οποία θα τα αφήσομε, στο λεωφορείο, για να χρησιμοποιήσομε αν χρειαστεί (λόγω βροχής) στην επιστροφή.

Στην πεζοπορία μπορούν να συμμετέχουν και τα παιδιά των συναδέλφων συνοδευόμενα από τους γονείς τους.

Σημείωση: Κατά την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι καλός.

 

 

Επικεφαλής πεζοπορίας: Πυροβολάκης Χαράλαμπος

Απολογισμός 2014

Δείτε εδώ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

& ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΖΩΓΡΑΦΟΥ 7 – 1Ος ΟΡΟΦΟΣ

 

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

 

Καλούνται τα μέλη του ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Λ.Ε.Α.Δ.Η.) σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015, και ώρα 13:00 στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου «Ν. Σακλαμπάνης» Πλ. Δασκαλογιάννη αρ. 7 – 1ος όροφος. Σε περίπτωση κατά την οποία δεν θα υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία η Συνέλευση θα επαναληφθεί στην ίδια αίθουσα, την Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015 και ώρα 13:00.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Ανακοινώσεις – Ενημερώσεις.

  2. ΄Εγκριση απολογισμού 2014.

  3. Έγκριση προϋπολογισμού 2015.

 

Ηράκλειο 24-04-2015

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΑΚΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΕ ΤΑΝ ΚΑΙ ΤΕΑΔ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΕ ΤΑΝ ΚΑΙ ΤΕΑΔ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Πέραν των όσων αναφέρονται στο ενημερωτικό δελτίο του ΤΑΝ, το οποίο μπορούμε να βρούμε στην ιστοσελίδα www.tnomik.gr και του ΔΣΗ για την ρύθμιση των οφειλών σε ΤΑΝ και ΤΕΑΔ, σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν.4321/2015, είναι χρήσιμο να επισημάνομε ορισμένα σημαντικά σημεία και διευκρινίσεις που μας δόθηκαν από το ΤΑΝ και είναι χρήσιμες για την υποβολή της αίτησης ρύθμισης (υπόδειγμα στις παραπάνω ιστοσελίδες).

1. SOS : Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 30 Απριλίου 2015. Είναι αμφίβολο αν θα δοθεί παράταση.

2. λόγω φόρτου εργασίας δεν υπάρχει η δυνατότητα για άμεση ενημέρωση από το ΤΑΝ για το ποσό της οφειλής καθενός (κεφάλαιο και προσαυξήσεις), γεγονός που δυσκολεύει την απόφασή μας για τον αριθμό των δόσεων. Μπορούμε λοιπόν να υποβάλομε αίτηση για ρύθμιση με τον μεγαλύτερο αριθμό δόσεων και όταν μας έλθει η απάντηση από το ΤΑΝ, όπου θα αναφέρεται το συνολικό ποσό της οφειλής, έχομε την δυνατότητα να υποβάλομε νέα αίτηση για την ρύθμιση της οφειλής σε μικρότερο αριθμό δόσεων, ώστε να τύχομε της τυχόν μεγαλύτερης έκπτωσης των προσαυξήσεων (παρ. 16 του άρθρ. 28 του Ν.4321/2015).

3. Στη ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν και οι οφειλές για το 2014, δηλαδή αυτές για τις οποίες είχε δοθεί άτυπη παράταση από το ταμείο μέχρι 30-4-2015, έστω και αν είναι οι μοναδικές οφειλές.

4.Στη ρύθμιση δεν μπορεί να συμπεριληφθεί το ποσό που οφείλεται για εισφορά υπέρ ΟΑΕΔ και η πρόσθετη εισφορά για τους ασφαλισμένους πριν από το 1993. Το οφειλόμενο ποσό από τους λόγους αυτούς θα καταβληθεί εφάπαξ μαζί με την πρώτη δόση, όταν θα παραλάβομε της απόφαση ρύθμισης.

5.Το ελάχιστο ποσό της δόσης είναι πενήντα (50) ευρώ για το ΤΑΝ και πενήντα (50) ευρώ για το ΤΕΑΔ. Άρα με τη ρύθμιση όταν υπάρχουν οφειλές και προς το ΤΑΝ και προς το ΤΕΑΔ, το ελάχιστο ποσό των πρώτων δόσεων ανέρχεται συνολικά στο ποσό των εκατό (100) ευρώ.

6. Το επί μέρους οφειλόμενο ποσό σε κάθε φορέα λαμβάνεται υπ’ όψιν για το άτοκο των δόσεων, όταν το οφειλόμενο ποσό δεν υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ.

7. Δεν ισχύει για τη ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών αυτό που ισχύει για τη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο, δηλαδή η δυνατότητα προκαταβολής 10πλάσιου ποσού της δόσης μέχρι τις 27-4-2015 με ισόποση έκπτωση προσαυξήσεων.

8. Επίσης δεν ισχύει για τη ρύθμιση στα ασφαλιστικά ταμεία ότι ισχύει για τη ρύθμιση των οφειλών του Δημοσίου, ότι δηλαδή η ρύθμιση δεν χάνεται αν ο οφειλέτης δεν πληρώσει κανονικά τις μεταγενέστερες οφειλές του προς το Δημόσιο, οι οποίες θα μπορούν να υπαχθούν στην ισχύουσα γενική ρύθμιση των 12 δόσεων. Σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 28, προϋπόθεση της ρύθμισης είναι η καταβολή των τρεχουσών εισφορών από την 1-3-2015 και εφεξής.

Για τούτο πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον μας αν έχομε βιβλιάρια με ένσημα, τα οποία σκοπεύαμε να καταθέσομε μέχρι τις 30-4-2015 για να μειωθεί το υπόλοιπο της οφειλής μας, να τα κρατήσομε για την επόμενη χρονιά για να είμαστε σίγουροι ότι θα πληρώσομε τις εισφορές του 2015 για να μην χαθεί η ρύθμιση, αφού οι οφειλές του 2014 μπορούν να ρυθμιστούν σε δόσεις, και μάλιστα άτοκες αν η συνολική οφειλή μας δεν υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΑΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Λ. Ε. Α. Δ. Η.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Ανακοινώνεται στους κυρίους συναδέλφους ότι ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής των παιδιών  τους για τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες (ζωγραφική, μουσική και θεατρικό παιχνίδι). Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 29 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα.

 

Πρόγραμμα Μαθημάτων :

 

Δευτέρα  5:00-6:15  μ.μ. Ζωγραφική   (5-7 ετών)

                6:30-8:00     «          «           (7 ετών και άνω)

Τρίτη     6:00-8:00 μ.μ.  Μουσική (έως 6 ετών)

Τετάρτη 6:00-8:00 μ.μ. Ιστορία της Τέχνης

Πέμπτη   6:00-8:00 μ.μ. Μουσική (από 7 ετών για όργανο)

Παρασκευή  6:00-8:00 μ.μ. Θεατρικό παιγνίδι

ΛΕΑΔΗ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Δ.Σ. Λ.Ε.Α.Δ.Η.

Πρόεδρος :                      Νικόλαος  Φανταουτσάκης

Αντιπρόεδρος :                 Μανούσος  Ξενάκης

Γενικός  Γραμματέας :        Καλλιόπη  Τιτομιχελάκη

Ταμίας  :                         Μιχαήλ  Λασηθιωτάκης 

         Μέλη :                            Απόστολος  Ξυριτάκης

                                              Θωμάς  Σαπουντζάκης

                                              Νεκτάριος  Χρυσός

Απολογισμός 2013

Δείτε εδώ το σχετικό αρχείο του ενεργητικού 2013 και εδώ τον απολογισμό 2013&προϋπολογισμό 2014

Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ
      & ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ
  ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ 7 – 1Ος ΟΡΟΦΟΣ


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


Καλούνται τα μέλη του ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Λ.Ε.Α.Δ.Η.) σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 12:30 στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου «Ν. Σακλαμπάνης» Πλ. Δασκαλογιάννη αρ. 7 – 1ος όροφος. Σε περίπτωση κατά την οποία δεν θα υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία η Συνέλευση θα επαναληφθεί στην ίδια αίθουσα, την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12:30.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.    Ανακοινώσεις – Ενημερώσεις.
2.    ΄Εγκριση απολογισμού 2013.
3.    Έγκριση προϋπολογισμού 2014.

Ηράκλειο  10-02-2014
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ           ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ