Ανακοίνωση σχετικά με την Βιβλιοθήκη ΔΣΗ

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι στη διάθεση σας καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 11.30 πμ έως και τις 3.00 μ.μ η πρόσφατα ανακαινισμένη Βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας (επί της οδού Ζωγράφου 7), η οποία έχει διαμορφωθεί σε έναν ευχάριστο χώρο μελέτης και εργασίας (βλ. φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας) εξοπλισμένο με καινούργια έπιπλα, θέσεις εργασίας με υπολογιστές συνδεδεμένους στο internet καθώς και με πολυμηχάνημα (φωτοτυπικό-εκτυπωτής-σαρωτής), η χρήση του οποίου διατίθεται δωρεάν στα μέλη μας.

Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (www.dsh.gr) έχει αναρτηθεί επικαιροποιημένος κατάλογος με όλα τα βιβλία της Βιβλιοθήκης, όπου μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε το βιβλίο που σας ενδιαφέρει.

        Θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν αφιλοκερδώς στην ανακαίνιση αυτή και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Βιβλιοθήκης Δ.Σ.Η. (Ιωάννα Κεφαλογιάννη και Γιούλη Θεοδωράκη), τον διακοσμητή Γιώργο Παχάκη, τον φωτογράφο Γιώργο Θαλασσινό και την Χαρά Σφακιανάκη (για την δωρεά βιβλίων της Νομικής Βιβλιοθήκης).

Εκ του Δ.Σ.Η.