ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ: ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΕΔΙΑΔΟΣ, ΜΟΙΡΩΝ,ΠΥΡΓΟΥ &ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

 

 

 

ΘΕΜΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ-COVID-19.

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών της χώρας μας και μέχρι να ληφθούν μέτρα ειδικά για την υπηρεσία μας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία τόσο του κοινού που συναλλάσσεται με την υπηρεσία μας όσο και των ανθρώπων που το στελεχώνουν σας ενημερώνουμε  για τα κάτωθι που θα ισχύσουν από ΔΕΥΤΕΡΑ 16/3/2020 :
1.
Οι αιτήσεις σας για έκδοση πιστοποιητικού στο Υποθηκοφυλακείο θα γίνεται  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail είτε ταχυδρομικά. Παρακαλούμε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Υποθηκοφυλακείο και να ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .

2. Tα προς καταχώρηση έγγραφα (μεταγραφές, εγγραφές βαρών κλπ)  ΘΑ αποστέλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ταχυδρομικώς ή με courier . Παρακαλούμε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Υποθηκοφυλακείο και να ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .

3. Η διενέργεια ελέγχου τίτλων από δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές, θα λαμβάνουν χώρα μετά και μόνο από τηλεφωνική συνεννόηση με το υποθηκοφυλακείο και μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις.
3. Επικοινωνήστε με το υποθηκοφυλακείο, προκειμένου να σας αποσταλούν με courier, με χρέωση παραλήπτη πιστοποιητικά που ήδη έχετε αιτηθεί.
Γενικές οδηγίες: Αποφύγετε το συνωστισμό σε κλειστούς χώρους, παραμένοντας σε αυτούς όσο λιγότερο χρόνο γίνεται, απολυμάνετε τα
χέρια σας, διατηρείτε τις απαραίτητες αποστάσεις τόσο μεταξύ σας όσο και από το προσωπικό της εκάστοτε υπηρεσίας και προστατεύστε με τον αγκώνα σας το στόμα σας , όταν βήχετε ή φτερνίζεστε.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με το Υποθηκοφυλακείο κατά τις ώρες  9:00- 13:00.
Ελπίζουμε στη συνεργασία μεταξύ των πολιτών και του προσωπικού του υποθηκοφυλακείου για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας όλων.

Οι Υποθηκοφύλακες:

Αρκαλοχωρίου Μαριάνθη Κουσκουμπεκάκη

Καστελλίου Πεδιάδος Αναστασία Σακέτου

Μοιρών Μαρία Πετράκη

Πύργου Δέσποινα Εληώτη

Χερσονήσου Στυλιανή Σφακιανάκη

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ:

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΟΥΣΚΟΥΜΠΕΚΑΚΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Διεύθυνση : Γεωργίου Ψαράκη 19 – Αρκαλοχώρι - Τ.Κ. 70300 

Τηλ: 28910-22310.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

 

ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΕΔΙΑΔΑΣ:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΑΚΕΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ  ΠΕΔΙΑΔΑΣ  

Διεύθυνση : Καστέλλι Πεδιάδας -  Τ.Κ. 70006

Τηλ. 28910-32597,

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

 

ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟΜΟΙΡΩΝ :

ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΑΚΗ - ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΙΡΩΝ

  Αγίου Γεωργίου 54 - Τ.Κ.  70400 – Μοίρες

  Τηλ. 28920- 22994,

 

 

ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ :

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΛΗΩΤΗ – ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ- ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΥΡΓΟΥ

 Πύργος Αστεουσίων  - Τ.Κ.  70010

  Τηλ. 28930- 22221,

despoinaeliotiΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

 

ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ:

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ - ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Ελευθερίας 19- Τ.Κ.  70014- Λιμάνι Χερσονήσου  Τηλ. 28970- 22795,

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.