Ανακοίνωση Ειρηνοδικείου Ηρακλείου 30.03.2020

                                                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου μπορούν να εισέρχονται αυστηρά και μόνο όσοι (Δικαστικοί Λειτουργοί και υπάλληλοι ) έχουν υπηρεσία.
Το Πρόγραμμα Υπηρεσιών εκδίδεται από τις αντίστοιχες Αρχές και Διευθύνσεις (ενδεικτικά τον Διευθύνοντα το Πρωτοδικείο Ηρακλείου, τη Διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου κλπ) και κοινοποιείται στη Διευθύνουσα το Ειρηνοδικείο ή στον αναπληρωτή της. Σε Δικαστικό Λειτουργό ή Υπάλληλο που δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα υπηρεσιών δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.
Η είσοδος στους χώρους του Ειρηνοδικείου μπορεί να επιτραπεί στους πολίτες και στους πληρεξουσίους δικηγόρους αυτών μόνο για τη διεκπεραίωση των εξαιρεθεισών περιπτώσεων και ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση με τον Ειρηνοδίκη Υπηρεσίας.
ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
Η κεντρική είσοδος του Ειρηνοδικείου θα παραμένει κλειδωμένη και θα ανοίγει μόνο σε όποιον έχει υπηρεσία ή έχει λάβει την προαναφερόμενη άδεια από τον Ειρηνοδίκη Υπηρεσίας.
Από τις ανωτέρω ρυθμίσεις εξαιρείται η Διευθύνουσα το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, ο αναπληρωτής της, η Προϊσταμένη της Γραμματείας του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου και η αναπληρώτρια αυτής οι οποίοι θα εισέρχονται κατόπιν ενημέρωσης για την άφιξή τους.
Υπενθυμίζεται η υποχρέωση καταγραφής κάθε εισερχόμενου, οιαδήποτε ιδιότητα ή βαθμό κατέχει στο βιβλίο εισερχομένων.
Ηράκλειο 30 Μαρτίου 2020
Ο εκτελών χρέη αναπληρωτή
της Διευθύνουσας του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου
Εμμανουήλ Φραντζεσκάκης
Ειρηνοδίκης