Διαδικτυακό επιστημονικό σεμινάριο με θέμα: «Δίκαιη και Αποτελεσματική Αποζημίωση των Θυμάτων Σεξουαλικής Βίας: Είδη αποζημίωσης - Προϋποθέσεις - Νομικό Πλαίσιο Το διακρατικό έργο FAIRCOM»

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου και ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου σας καλούν σε Διαδικτυακό επιστημονικό σεμινάριο (webinar) την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, από ώρα 18.30 μ.μ. έως ώρα 20.00 μ.μ. με θέμα:

«Δίκαιη και Αποτελεσματική Αποζημίωση των Θυμάτων Σεξουαλικής Βίας: Είδη αποζημίωσης - Προϋποθέσεις - Νομικό Πλαίσιο - Το διακρατικό έργο FAIRCOM»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ

  • Χαιρετισμός της Προέδρου του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου

  • Παρουσίαση φορέα - Νικόλαος Μ. Σπετσίδης, Συντονιστής έργου FAIRCOM

  • Η αποζημίωση των θυμάτων σεξουαλικής βίας σύμφωνα με το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το εθνικό δίκαιο -Αποζημίωση από τον δράστη και Αποζημίωση από το Ελληνικό Δημόσιο -Αντωνία Μπρεκάση, Δικηγόρος, ΜΔΕ, Επιστημονική υπεύθυνη FAIRCOM

  • Προϋποθέσεις - Εφαρμογή - Προκλήσεις και Προοπτικές -Αντωνία Μπρεκάση, Δικηγόρος, ΜΔΕ, Επιστημονική υπεύθυνη FAIRCOM

 Θα ακολουθήσει συζήτηση.

 Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom (απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός: ηλεκτρονικός υπολογιστής που να διαθέτει ηχεία ή ακουστικά, προαιρετικός τεχνικός εξοπλισμός: μικρόφωνο, κάμερα).

 Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) έως τις 25 Ιουνίου 2020 και ώρα 13.00 μ.μ. στο officer@kakopoiisi.grμε θέμα «FAIRCOM»,στο οποίο να αναφέρετε:

Ονοματεπώνυμο*:

 

Επάγγελμα*:

 

Email*:

 

Τηλέφωνο:

 

*υποχρεωτικά πεδία

 

Στους συμμετέχοντες θα αποσταλλούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Ο Πρόεδρος του

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Άρης Ροζάκης

Η Πρόεδρος του

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ & Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Μαίρη Παχιαδάκη