ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΜΑΡΙ

Λ. Ε. Α. Δ. Η.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Κυριακή 29/11, ημερήσια πεζοπορία στο Σμάρι και επίσκεψη στη Μονή Αγκαράθου

Δηλώσεις συμμετοχής στην Κορίνα μέχρι την Παρασκευή, 27-11-2015 και ώρα 12.00.

 

Πρόγραμμα εκδρομής:

 

Αναχώρηση με Λεωφορείο ( ακριβώς) 8.30 από Μουσείο. Επίσκεψη στη Μονή Αγκαράθου. Με λεωφορείο από Αγκάραθο σε Σμάρι. Πεζοπορία από Σμάρι προς Προφήτη Ηλία - αρχαιολογικό χώρο Σμαρίου και επιστροφή στο Σμάρι. Η πεζοπορία είναι ήπια με σύνολο περίπου 2,5 ώρες και υψομετρική διαφορά 300 μέτρα. Μετά την επιστροφή στο Σμάρι κάνομε περιήγηση στο χωριό και στα ωραία ταβερνάκια που έχει για φαγητό ( όσοι θέλουν).

Επιστροφή το απόγευμα με εκτιμώμενη ώρα αναχώρησης 4-5μμ Η εκδρομή γίνεται υπό την αιγίδα του ΛΕΑΔΗ, που θα καλύψει το κόστος του Λεωφορείου. Στη κατάσταση θα καταχωρούνται τα ονόματα των συμμετεχόντων και ένα κινητό για συνεννόηση.

 

Τι κρατάμε:

Από φαγητό Λίγα πράγματα (ένα φρούτο, ένα σάντουιτς κλπ). Ας ληφθεί υπόψη ότι στο Σμάρι έχει ωραία και οικονομικά ταβερνάκια.

Σακίδιο με καπέλο αν έχει ήλιο, ένα μικρό μπουκάλι νερό, το αδιάβροχό μας, μία τσαντούλα νάιλον, για να βάλομε τα πράγματά μας αν βρέξει (κινητό φωτογραφική μηχανή κλπ). Φοράμε παπούτσι κατάλληλο για πεζοπορία.

Ένα σετ ρούχων, τα οποία θα τα αφήσομε, στο λεωφορείο, για να χρησιμοποιήσομε αν χρειαστεί (λόγω βροχής) στην επιστροφή.

Στην πεζοπορία μπορούν να συμμετέχουν και τα παιδιά των συναδέλφων συνοδευόμενα από τους γονείς τους.

Σημείωση: Κατά την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι καλός.

 

 

Επικεφαλής πεζοπορίας: Πυροβολάκης Χαράλαμπος