ΛΕΑΔΗ-Εκδρομή στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Λ.Ε.Α.Δ.Η.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Σάββατο – Κυριακή, 4-5 Ιουνίου 2016, στο Φαράγγι της Σαμαριάς.

Την διοργάνωση της πεζοπορίας έχει αναλάβει ο συνάδελφος Πυροβολάκης Χαράλαμπος.

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Α) ΤΟΝ ΑΡΘΜΟ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ

Β) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Θα ξεκινήσομε το Σάββατο το πρωί στις 6. Έναρξη πεζοπορίας από «Ξυλόσκαλο» στις 10. Για την διάσχιση του φαραγγιού, που έχει μήκος 16 χιλιόμετρα συνήθως απαιτούνται περίπου 6 ώρες. Ωστόσο επειδή θα διανυκτερεύσομε στην Αγία Ρουμέλη, αν χρειαστεί κάποιος παραπάνω χρόνο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Άφιξη στην Αγία Ρουμέλη περίπου 4-5 το απόγευμα. Ακολουθεί μπάνιο ξεκούραση και τακτοποίηση για την διανυκτέρευση.

Για την διανυκτέρευσή του φροντίζει ο καθένας για κράτηση. Για δωμάτια ενδεικτικά αναφέρονται το «Φαράγγι» - Τζατζιμάκης 28250-91225 κιν. 6977-177249

και το «Καλυψώ» – Σταυρουδάκης 28250 -91314 ( Λοιπά ξενοδοχεία για επικοινωνία βλ Διαδίκτυο). Υπενθυμίζεται ότι μπορεί να διανυκτερεύσει όποιος θέλει και στον υπνόσακό του.

Την επομένη - Κυριακή θα έχομε μπάνιο και ξεκούραση. Αναχώρηση με το πλοίο στις 5.30 για Χώρα Σφακίων. Αναχώρηση για Ηράκλειο και άφιξη γύρω στις 9.30 – 10μμ. Το εισιτήριο του πλοίου κοστίζει 12,5 ευρώ.

Τι κρατάμε:

Από φαγητό Λίγα πράγματα (ένα φρούτο, ένα σάντουιτς κλπ).

Σακίδιο με καπέλο, ένα μικρό μπουκάλι νερό γιατί η διαδρομή έχει άφθονο νερό, ένα ελαφρύ μπουφάν η φούτερ για το βράδυ ή όταν σταματάς ιδρωμένος, αντηλιακό, μαγιώ κλπ. . Φοράμε παπούτσι κατάλληλο για πεζοπορία.

Στην πεζοπορία μπορούν να συμμετέχουν και τα παιδιά των συναδέλφων συνοδευόμενα και με ευθύνη των γονέων τους.

Το ΛΕΑΔΗ θα καλύψει την δαπάνη του Λεωφορείου και την είσοδο στο Φαράγγι (μόνο για τα μέλη του συλλόγου και των οικογενειών τους). Οι τυχόν συμμετέχοντες τρίτοι θα καταβάλουν το αντίστοιχο κόστος περίπου 20 ευρώ ( λεωφορείο και είσοδος στο φαράγγι).

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία, μέχρι ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 12

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 40 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται με υπευθυνότητα, ώστε να μην καλυφθούν θέσεις από άτομα που τελικά δεν θα έλθουν για μη σοβαρούς λόγους.

Αναχώρηση από το Μουσείο 6 πμ Σάββατο ΑΚΡΙΒΩΣ !!!