ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ my data -Δήλωση συμμετοχής σε διαδικτυακη ημερίδα

Ενόψει της εφαρμογής του συστήματος διαβίβασης λογιστικών στοιχείων στην Πλατφόρμα myDATA για όλους τους Δικηγόρους και τις Δικηγορικές Εταιρείες από 1.11.2021, η Ολομέλεια των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος εκπόνησε πρακτικό οδηγό με τη συνδρομή των συναδέλφων Ανδρέα Τσουρουφλή και Ευστάθιου Μπακάλη και του στελέχους της ΑΑΔΕ Αντώνη Ντίνου.

Περισσότερα...

ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου και η ομάδα των Δικαστών-Δικαστικών Υπαλλήλων-Επιμελητών Κρήτης, σας προσκαλούν στο μεταξύ τους αγώνα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021και ώρα12.00, στο Ηράκλειο, στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου ( απέναντι από τη θύρα 1).

Μία εκδήλωση που έχει σκοπό να ενισχύσει τους σεισμόπληκτους της Κρήτης, να νιώσουν ότι είμαστε δίπλα τους και ότι τους στηρίζουμε.

Οι θεατές μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής, αλλά και χρήματα που θα διατεθούν για τις ανάγκες των σεισμόπληκτων.

Οι συνάδελφοι, που δεν θα καταφέρουν να παραστούν στον αγώνα, μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες, απευθυνόμενοι στο ταμείο του Δικηγορικού Συλλόγου .

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΣΗ

Eπιστημονική εκδήλωση µε θέμα: "Ζητήματα της ευθύνης από τις διαπραγματεύσεις"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΈΝωσης ΑΣτικολόγων σας προσκαλεί σε διαδικτυακή σύγχρονη επιστημονική εκδήλωση (webinar) μέσω ΖΟΟΜ στις 21 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30 µε θέμα: "Ζητήματα της ευθύνης από τις διαπραγματεύσεις"
 
Εισηγητές:
Γιώργος Λέκκας, αναπλ. καθηγητής της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ "Η αυτοτέλεια της αξιώσεως λόγω προσυμβατικού πταίσματος"
Χρήστος Χασάπης, επικ. καθηγητής (υπό διορ.) της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ "Οι προσυμβατικές συμφωνίες "
 
Δείτε αναλυτικά εδώ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ My data 15.10.21

Συνημμένα αρχεία προς ενημέρωσή σας σχετικά με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την έναρξη εφαρμογής της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, γνωστό ως My Data. Θα ήταν σκόπιμο αφού τα μελετήσετε να συγκεντρώσετε – κωδικοποιήσετε τυχόν απορίες σας, ώστε να μπορείτε να τις θέσετε στα πλαίσια σχετικού σεμιναρίου που θα διοργανώσει ο Δ.Σ.Η. το επόμενο διάστημα.

Εκ του Δ.Σ. του Δ.Σ.Η.  

Οδηγός εφαρμογής και Διαβίβασης My Data εδώ

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις εδώ

ΠΡΑΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΑΞΗ 1171/2021

Δείτε εδώ

Πράξης λειτουργίας Ειρηνοδικείου Καστελλίου 11.10.2021

Δείτε εδώ