ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΦΕΤΕΙOY 10.11.2020

 Σε συνέχεια της από 6-11-2020 ΚΥΑκαι κατόπιν συνεννόησης του ΔΣ - Δ.Σ.Η. με τον Προϊστάμενο του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης και προκειμένου για την προστασία από τη διάδοση του covid-19, σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω:

*Γιατην αυριανή δικάσιμο του Εφετείου Ανατ. Κρήτης,

  1. Στη διαδικασία με εξέταση μαρτύρων, θα εμφανιστεί εκπρόσωπος του ΔΣ του ΔΣΗ για να για πάρει αναβολές και οι νέες δικάσιμοι θα ανακοινωθούν στο site του Συλλόγου.

2) Στη διαδικασία που δεν είναι υποχρεωτική η εξέταση μαρτύρων υπάρχουν οι εξής εναλλακτικές:

Α) είτε με κατάθεση έγγραφης ανέκκλητης δήλωσης αναβολής των πληρεξουσίων δικηγόρων (στην οποία θα αναφέρεται ο αριθμός κατάθεσης δικογράφου, η διαδικασία, η δικάσιμος και τα ονόματα των διαδίκων) αποστέλλοντας την, αφού τη σκανάρετε, στις ως άνω ηλεκτρονικές διευθύνσεις(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.) έως 10-11-2020 και ώρα 10:00 είτε με τη φυσική παρουσία τους επί έδρας.

Β) όσες υποθέσεις εκδικάζονται χωρίς μάρτυρες και οι διάδικοι επιθυμούν να συζητηθούν, πρέπει επίσης είτε να καταθέσουν στην γραμματεία του Δικαστηρίου ως παραπάνω δήλωση του α. 242 παρ 2 Κ.Πολ.Δ έως το πέρας του ωραρίου της σημερινής ημέρας (9-11-2020), είτε με τη φυσική παρουσία τους επί έδρας.

Γ) οι εφέσεις κατά αποφάσεων Μον/λούς ή Τριμ/λούς Εφετείου που συζητήθηκαν ερήμην στον α’ βαθμό, μπορούν να γνωστοποιηθούν στη γραμματεία ΔΣΗ έως σήμερα 9-11-2020 και ώρα 14:30 έτσι ώστε να τις αναβάλλει ο εκπρόσωπος από το Δ.Σ. του Δ.Σ.Η.

Είναι απαραίτητη η συμβολή και η προσπάθεια του καθένα από εμάς για την βελτίωση των συνθηκών της εργασίας μας και εν γένει της απονομής της δικαιοσύνης, ιδίως τους δύσκολους καιρούς που διαβιούμε.

Εκ του Δ.Σ.Η.