ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΑΝΔΗ

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» και συντετμημένη «ΕΑΝΔΗ» προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη της τακτικής διοίκησης του ως άνω σωματείου την Πέμπτη 01.06.2023.

 

Οι ασκούμενοι και νέοι Δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΑΝΔΗ, παρακαλούνται να αποστείλουν γραπτό μήνυμα με τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Ιδιότητα, ΑΜ ΔΣΗ, Όργανο που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.το αργότερο μέχρι την Κυριακή 28.05.2023 και ώρα 23:59. Μετά την ώρα και ημερομηνία αυτή δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις ως άνω εκλογές έχουν όλοι οι ασκούμενοι Δικηγόροι και οι Δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, οι οποίοιέχουν εγγραφεί στα μητρώα του ΔΣΗ από την 01.01.2016.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας θα πραγματοποιούνται εγγραφές νέων μελών.

Κατά την ημέρα των εκλογών, οι εκλογείς πρέπει απαραίτητα να φέρουν μαζί τους Ταυτότητα ΔΣΗ ή εναλλακτικά Αστυνομική Ταυτότητα και βεβαίωση μέλους ΔΣΗ (εκδίδεται και από το Portal).

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Εμμανουέλα Βογιατζάκη

Λουκία Τράκη

Μαρία Καργιωτάκη

Γεώργιος Καραβιώτης

Παναγιώτης Πρινιωτάκης

Γεωργία Μποτζάκη

Μιχαήλ Βιδάκης