Ταυτότητες ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ έτους 2024 Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι 265 νέες ταυτότητες, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, για όσους απέστειλαν από την προηγούμενη χρονιά την φωτογραφία και τα στοιχεία τους, θα είναι διαθέσιμες για παραλαβή από σήμερα, 29 Μαρτίου 2024, στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας (Ζωγράφου 7, 1ος όροφος, ώρες 8.30-15.00).

Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να παραλάβετε την νέα σας ταυτότητα θα πρέπει, όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει, να υποβάλλετε την ετήσια δήλωσή σας για το 2024 και να καταβάλλετε την συνδρομή του έτους.

Όσοι δε συνάδελφοι επιθυμούν για πρώτη φορά την έκδοση της ταυτότητας νέου τύπου, θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. συνοδευόμενη από:

1) φωτογραφία προδιαγραφών ταυτότητας/διαβατηρίου, σε ψηφιακή μορφή (.jpg), μεγέθους 2,5 x 3,5 εκατοστά και σε υψηλή ανάλυση (300dpi). Η φωτογραφία μπορεί να ληφθεί και με κινητό τηλέφωνο που διαθέτει φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης και να έχει ουδέτερο φόντο, το οποίο μπορεί να είναι ένας γκρι ή άσπρος τοίχος. Να αποφεύγετε την λήψη φωτογραφίας με φόντο άλλα αντικείμενα, έγγραφα ή χρώμα και επίσης δεν προτείνεται η φωτογράφηση ή η σάρωση υπάρχουσας φωτογραφίας ταυτότητας καθώς θα οδηγήσει σε φωτογραφία κατώτερης ανάλυσης, και

2) συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη λίστα με τα προσωπικά σας στοιχεία στα ελληνικά και με λατινικούς χαρακτήρες, με κεφαλαία γράμματα.